כריתת ברתולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

30/12/2015 | 19:41 | מאת: ת.

שלום, לפני 4 שנים סבלתי לראשונה מנפיחות בברטולין ועברתי ניתוח לניקוז. מאז הזיהום חזר כפעמיחם שלוש, אך זה עבר לבד או עם לקיחת אנטיביוטיקה. בפעם האחרונה שזה חזר לי הרופא אמר לי שאני צריכה לעבור ניתוח לכריתת הברתולין כדי שזה לא יחזור שוב. האם יש אופציות נוספות לפתרון הבעיה? האם ניתן להימנע מהזיהום והנפיחות פשוט על ידי הקפדה על היגיינה נכונה? האם כריתת הברתולין ניכרת לעין, כלומר האם יש השפעה על האסתטיקה של הפות? והאם זה משפיע על החוויה שלי או של בן הזוג בעת קיום יחסים? תודה!

יש אופציה במידה והברטולין יחסית תקין לשים לחודש עד חודשים קטטר קטן בתוכו שניקרא WORD CATETER (תקראי על זה כולל באתר DRKRISSI.COM) זאת צינורית קטנה שגורמת ליצירה מחדש של צינורית הברטולין וכך נמנעים מכריתתה הצלחה כ 80% כריתת הברטולין יכולה להיות ניתוח יחסית גדול ועמוק, אם נעשה כהלכה עובר בסדר עיקר הסיכון המטומות גדולות ודמם, אם תרצי לבוא ליעוץ ובמידת האפשר החדרת קטטר 052-5134747 בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן