שלפוחית רגיזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/12/2015 | 12:02 | מאת: יפית

יש לי , מזה שנים, שלפוחית רגיזה אני בת 66. טופלתי ע"י כדורים (איני זוכרת את שמם ) טופלתי ע"י פיזיותרפיסטית , עשיתי את התרגילים איתה ובלעדיה והמצב לא השתפר שאלתי , אם ניתן , לאחר אבחון כמובן, לדלג על שלבים אלה ולעשות ניתוח זעיר פולשני. בתודה ,יפית

יש אפשרות להזרקת בוטוקס אך כ 5% מהנשים צריכות קטטריזציה לחצי שנה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן