שםתיים חיצוניות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/10/2015 | 13:56 | מאת: מלי

שלום רב יש לי שפתיים חיצוניות שהם אינם סמטרים אשמח לדעת על מהלך הניתוח וגם על העלות של ניתוח מסוג זה

שלום על מהלך הניתוח ופרטים תוכלי לראות באתר DRKRISSI.COM עלויות תלויות אם יש מקום להשתתפות ביטוח רפואי מסיבות שונות ליעוץ אצלי 0525134747 או לכלל רופא אחר שמומחה לנושא בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן