קרע בשפה פנימית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

24/08/2015 | 09:24 | מאת: ענת

דר שלום, לפני כחודש עברתי לידה וגינליתאשר בעקבותיה נוצרו קרעים בדרגה 2 שנתפרו למעט קרע שנוצר בשפה הפנימית בצד ימין. הייתי אצל רופא הנשים שלי שאמר שנראה שכאילו חסר שם חלק בעקבות הקרע ושהאופציה זה להמשיך לחיות עם זה כפי שזה או לחתוך פשוט את החלק שנוצר תלוי, השאלה שלי האם קיימת אופציה נוספת של שחזור האזור והשבתו למצב המקורי או לפחות קרוב למקור? העניין מאוד מטריד אותי ומבחינה אסתטית נראה לא טוב.. ואם כן כמה זמן עליי להמתין מהלידה, אם בכלל, על מנת שניתן יהיה לטפל בעניין אם זה ניתן כמובן המון תודה מראש על המענה :)

הבעייה שכיחה ואני מטפל בה הרבה מאד בודאי שאפשר לשחזר בצורה מיטבית את המקום תפני לקביעת תור להתיעצות 0525134747 או לכל רופא אחר מומחה לנושא דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן