לא עניתם לשאלתי לגבי מפשעה בולטת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/07/2015 | 15:59 | מאת: לינוי

אני בחורה מאוד רזה והמפשעה שלי ממש בולטת אם אני שמה טייץ או שמלה צמודה היא ממש יוצאת החוצה וזה לא עניין של שומנים כי אין לי. רציתי לדעת אם יש ניתוח או פתרון אחר לבעיה שלי.

שלום לרוב מדובר במבנה מולד של הכרית השומנית שבפות הדבר נורמלי לחלוטין אם ברצונך לשנות את המבנה הדבר כרוך בניתוח עם או ללא שאיבת שומן, יתכנו כמובן צלקות וכו ממליץ להתיעץ עם מנתח פלסטי כללי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן