מצב אחרי ניתוח tvto

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

19/03/2015 | 21:08 | מאת: סופי

שלום רב. לפני חודש עברתי ניתוח tvto והייתי מרוצה מאוד. מיום הראשון הייתי יבשה ולא הייתה לי דליפת שתן בשום מצב. איך עכשיו אני מרגישה לחות... לא דליפה אבל לא יבשה! יכול להיות משו השתחרר? בכל זאת זה עדיין יותר טוב מקודם, אבל אני מאוד מפחדת שמצב יחזור...וגם עדיין יש לי תפרים בנרתיק... תודה רבה, סופי.

שבוע טוב לרוב לא מדובר בדלף וצריך לחכות 3 ח לתוצאה סופית, ממליץ בכל מיקרה גם על פזיותרפיה אגנית לשימור הניתוח בהצלחה דר קריסי

22/03/2015 | 16:46 | מאת: סופי

שבוע טוב! תודה רבה על תשובתך. ולגבי התפרים ...זה בסדר שכבר יותר מחודש אחרי הניתוח ועדיין תפרים יושבים חזק ולא יוצאים? תודה מראש.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן