לביופלסטי תוצאה סופית

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/03/2015 | 15:12 | מאת: טלי

שלום דר קריסי, לפני 6 שבועות עברתי לביופלסטי עדיין יש סימני תפירה, האם לאחר פרק זמן זה זו התוצאה הסופית? אם לא מתי מתקבלת תוצאה סופית? יתכן שהסימנים ישארו? דבר נוסף בצד אחד בין השפה החיצונית לפנימית נראה שיש נפיחות פנימית מה שגורם לשפה הפנימית להיות בולטת . האם יתכן שעדיין יש נפיחות או יתכן שזה המבנה? אני ממש מוטרדת מתוצאה סופית לא טובה. אשמח לחוות דעתך. תודה!

כעיקרון להטשטשות סמני תפרים לוקח מס חודשים אסימטריה יכולה להיות גם מבצקת וצריך לראות ממליץ לך להבדק וכך הפרטים יהיו יותר מדויקים דבורה 0525134747 שבוע טוב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן