שרירי רצפת אגן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

21/02/2015 | 01:29 | מאת: עדי

שלום, האם שרירים מכווצים מאוד ברצפת האגן יכול לגרום לתחושה תמידית של צורך למתן שתן (כאילו השלפוחית מלאה עד הסוף)כל שעות היום?

לרוב לא אך הפתרון לשאלה פשוט לפנות לפזיותרפיסטית של רצפת אגן (יש בכל בתי החולים) ולבצע תרגילי הרפיה וכו לפי תוכנית שהיא תתווה אין מה להפסיד רק להרויח אם לא עוזר צריך לחקור לעומק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן