חתך לאחר לידת ואקום שלא מתאחה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/03/2015 | 18:50 | מאת: shira

שלום, אני כחודש לאחר לידת ואקום עם חתך חיץ. הוציאו לי תפר אחד לאחר כ8 ימים שהכאיב לי מאוד. לפני כמה ימים התחיל לי דימום קל בחתך וגיליתי שיש אזור קטן שנראה פתוח לעדיין לא התאחה. האם זה נורמלי? האזור לא מאוד כואב, בעיקר תחושה לא נעימה...תודה

שלום הבעייה שכיחה וניתנת לתיקון לרוב בניתוח באשפוז יום, יתכן ומדובר בריפוי לא תקין עם רקמת גרנולציה מקומית שמדממת לרוב במגע וכואבת ויש צורך להסיר מהבסיס שלא תחזור ליעוץ 0525134747 מידע באתר DRKRISSI.COM דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן