כאבים שנה אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

17/02/2015 | 20:37 | מאת: אור

שלום ד"ר קריסי, לפני שנה עברתי ניתוח לתיקון צניחה קידמית + אחורית. בתחילה היה נראה כי הניתוח הצליח מאד. לא כאב לי במיוחד ולא הפריע לי כלום וחיכיתי שהתפרים ימסו. שלושה חודשים אחרי הניתוח התחיל כאב מקומי איפה שהוא לאורך ההצטלקות. בבדיקה שביצע המנתח הוא ראה צניחה חוזרת כלשהי בקיר הקידמי. תרגלתי חצי שנה פיזיוטרפיה של ריצפת האגן, ניסיתי תומכן נרתיקי, ניסיתי להתעלם, משחות, תפילות.... לאחרונה שוב התעצמו הכאבים. יש לי כאבים לאורך הצלקת (הקידמית) ואני גם מרגישה גבשושית "לא שייכת" במישוש בפנים. כואב לי כשאני הולכת וכמובן בזמן קיום יחסים. בנוסף לכל הצרות, אויר שנכנס לנרתיק נלכד בפנים ואז יש לי תחושה של "גולה" תקועה בתוך הנרתיק (זה קורה כל הזמן ולא רק בזמן קיום יחסים). אני אומללה למדי. זה לא מה שיחלתי לו אחרי ניתוח כזה. רעיונות? עיצות? תודה רבה (-: (למנתח שלי, המסור והיקר יש לומר, נגמרו הרעיונות).

שלום פעמים רבות אחרי ניתוחים וגינלים או אפיזיוטומיות אחרי לידה שזה סוג של ניתוח וגינלי יש הדבקויות גבשושיות ציסטות וכו בנרתיק חלקן ניראות וחלקן מתחת לרירית וכואבות או מושכות ובעיקר ביחסים ניתן לפתוח ההדבקויות בניתוח או לנתח מה שכואב כמובן צריך לבדוק לפני ספציפית למיקרה שלך מקווה שיהיו רעיונות שישפרו את איכות חייך דר קריסי 052-5134747 המזכירה דבורה

18/02/2015 | 13:48 | מאת: אור

תודה על תגובתך.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן