לאחר לביופלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/02/2015 | 21:29 | מאת: רוני

שלום רב דר, לפני 3 שבועות עברתי לביופלסטי נראה שעל השפה הימנית יש מעין גבשושיות האם זה כתוצאה מהתפרים? האם יעלמו? האם סימני התפירה יעלמו והרכמה תהפוך לחלקה? כמו כן האיזור שהיו בו תפרים מעט קשה במגע, האם זה יעבור? תודה.

15/02/2015 | 15:33 | מאת: רוני

אציין כי השפה נראת רחבה ובולטת מעט. מה המדיניות של תיקון התוצאה? האם אותו מנתח יגבה תשלום נוסף?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן