שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/01/2015 | 23:54 | מאת: מודאגת

שלום, בת 25,ללא הריונות. האם הרגל של אי מתן שתן למשך שעות (מבוקר עד צהריים)(לפעמים בגלל התאפקות ולפעמים לא חשתי צורך לכך) במשך שנים רבות יכול לגרום להפרעות במתן שתן (בעיה בהתכווצות השלפוחית) והאם כאשר מופיעים סימנים(שאריות שתן גבוהות מהנורמה וכאבים ולחץ תמידיים בשלפוחית) יש עוד יכולת לתקן את המצב?האם השתנה במצב כריעה בשרותים ציבוריים יכול לגרום לבעיות בהתכווצות שלפוחית השתן? כל בדיקות ההדמיה לבדיקת בעיות נוירולוגיות יצאו תקינות. האם יש טיפול לכך?

ממליץ לנסות טיפול אלטרנטיבי אם כל הבדיקות תקינות אך התחושות לא תקינות אני ממליץ על הומהופטית בשם תמרה ליברמן - חפשי אותה באינטרנט בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן