תותבת מלאכותית או סתם חומר שימלא

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/01/2015 | 20:39 | מאת: מיכל

שלום , האם יש תחליף מלאכותי לחלק משפתיים פנימיות של הפות נותרתי ללא חצי שפה פנימית וזה ממש מציק לי פיסית השפה החיצונית כל הזמן מתקפלת כי אין לה את הפנימית במלואה החלק נותר ממנה גם מתקפל, אני מוגבלת בתנועה בגלל זה ואיכות החיים שלי פשוט ירדה לאפס, חוסר נוחות בישיבה ובתנועה שלא נדבר על יחסים אינטימיים לפעמיים אני שמה לעצמי חתיכת צמר גפן בחלק החסר , אבל כל פעם שאני הולכת לשירותים זה נופל האם יש תחליף מלאכותי מחומר שמיועד לאזור שאני יכולה לשים שם ניתוח באזור לא בא בחשבון - מכוון שזה אזור רגיש וכל נזק נוסף רק " יפיל אותי לתהום " .

מורכב ויחודי מידי קשה לתת תשובה כללית כעיקרון אין תותב חיצוניויתכן רק ניתוח לתיקון ממליץ להבדק ואז דיון מושכל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן