לאחר ניתוח קיצור שפתיים פנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/01/2015 | 07:40 | מאת: ליאת

שלום אני שבוע לאחר ניתוח קיצור שפתיים בשיטת חיצוך וי משולש )היתד(. שאני מסתכלת אני עדיין רואה שפה אחת ארוכה יותר וקצת בולטת החוצה..ולא רואה נפיחות כלל השפה דקה וארוכה יותר בצד ימין בבדיקה עם המנתח הוא בדק ואמר שזה נובע מכל שכל הבסיס באותה שפה עדיין נפוח וכנראה זה גורם לכך שהיא בולטת וארוכה יותר. האם נשמע סביר? את תוצאות האורך אמורים לראות מיד..בצד שמאל השפה אכן קצרה כמו שצריך... אני מודאגת....

לרוב יכולה להיות בצקת לתוצאה סופית צריך להמתין לפחות 3 חודשים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן