נרתיק אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/11/2014 | 23:24 | מאת: השואלת

שלום, כארבע שנים לאחר הלידה השנייה והנרתיק נראה פתוח ורחב. מיד לאחר הלידה הבחנתי בגוש בשר עם שפיצים קטנים (דמויי עטינים) שמציצים ומעט יוצאים מפתח הנרתיק. חשבתי שזה יעבור לאחר מספר שבועות, אבל לצערי גם ארבע שנים אחכ עדיין אין שינוי. מה בדיוק קרה שם ומה זה החלק שמבצבץ? האם ניתן לתיקון, ואיך? יש לציין שסובלת מטחורים. תודה רבה

שלום הנרתיק לא יתרפא לבד לרוב מדובר בקרעים של שרירי רצפת האגן בפתח הנרתיק שרפואים "השפיצים" שאת מדברת עליהם הם בחלקם פוליפים נרתיקיים וחלקם שאריות קרום הבתולין שכניראה עקב צניחה מסוימת ביחוד מהקיר האחורי של הנרתיק בולטים החוצה בשעת לחץ כמו בצאיה בהחלט ניתן לתקן על ידי ניתוח מדויק באיזור אם תחפצי להתיעץ איתי או לנתח 0525134747 מזכירה דר קריסי או כמובן כל רופא שתמצאי לנכון בברכה ושבוע טוב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן