איחוי טבעי של קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

07/11/2014 | 15:57 | מאת: שון

שלום, אני בת 25 והייתי רוצה לדעת האם קיים איחוי טבעי של קרום הבתולים אם במשך 3 השנים האחרונות לא קיימתי יחסי מין עם חדירה מלאה? (קיימתי מין אוראלי בלבד) הסיבה לשאלה היא כי בחודש האחרון קיימתי יחסי מין לאחר זמן רב וזה כאב והייתי מאוד ''סגורה'' באיזור ויומיים לאחר מכאן דיממתי.הדבר התמוהה בעיניי הוא שהדימום קרה תוך כדי ריצה האם אני צריכה לדאוג?

כעיקרון מאד לא סביר שזה איחוי ספונטני יתכן ואת צרה מאד או היית יבשה - בכל מיקרה לדעתי חשוב לבדוק מדוע דיממת אם את מעונינת לקרוא יותר על קרום הבתולין DRKRISSI.COM בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן