נרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/11/2014 | 15:37 | מאת: חסויה

והאם שעושים סגירה או היצרות לפתח הנרתיק נשארת צלקת או יהיה מצב שהבעל יסתכל ויזהה שנעשתה תפירה ואני מדברת על הפתח ולא בתוך הנרתיק תודה רבה דר

כעיקרון הוא צריך להסתכל ממש מקרוב צריך לבצע זאת בצורה שלא רואים כמעט צלקת אם כי אף פעם אי אפשר להבטיח זאת כמובן כעיקרון מטרת הניתוח שחזור הקרום ודמם ביחסים בברכה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן