לייזר אחרי ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/10/2014 | 21:57 | מאת: יעל

שלום, הומלץ לי לעבור ניתוח TVTO לתיקון דליפת שתן במאמץ הסבירו לי שזה סרט שמושתל תחת השופכה ותומך בה. השאלה היא האם לאחר הניתוח אוכל להמשיך להסיר באיזור שיער בליזר. (הפחד שלי הוא שהלייזר ישרוף לי את הסרט כמו שהוא שורף את שורש השערה)

כעיקרון לא צריכה להיות שום ביעיה אם כי אני לא מבין מדוע אי אפשר לדחות ה TVT אחרי הלייזר ? זה לא ניתוח דחוף חג שמח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן