ילדה בת 6 שמרימה הרבה דברים כבדים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

01/10/2014 | 17:30 | מאת: אחת

שלום, עברתי לאחרונה ניתוח לשיקום רצפת אגן בגלל צניחה אחרי לידות. היות וכך, נאמר לי כי ל-12 שבועות לא ארים משא כבד. יש לי תינוקת בת שנה ויוצא שביתי בת ה6.5 מרוב רצון לעזור מרימה אותה הרבה. האם זה יכול לפגוע בה במוקדם או במאוחר? אני פוחדת שבגללי תינזק. אשמח לתשובה

כעיקרון עדיף לא להרים מעל כ 5 קג העזרי ברופא שניתח אותך כי הוא יודע מה חומרת התצניחה וכיצד תיקן ומה הפוטנציאל חזרה שנה טובה

09/10/2014 | 21:48 | מאת: אחת

האם העובדה שהיא מרימה את התינוקת ששוקלת 11 במקומי יכולה לפגוע בה?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן