פתיחה חוזרת של אבצס ברטולין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/08/2014 | 21:28 | מאת: אופטימית זהירה

שלום דר קריסי, לפני כחודש וחצי עברתי הליך כירוגי לפתיחה וניקוז של אבצס בקוטר 5 סמ ההחלמה היתה קשה מאוד ובביקורת האחרונה התבשרתי כי עליי לעבור את ההליך פעם נוספת לאור העובדה שהמקום עדיין רגיש, מדולק ובצקתי. אני מבינה שאין דרכים אחרות לפתור את העניין אך השאלות מטרידות אותי ואני אשמח אם תוכל לשפוך אור על הדברים. אני מס חודשים אחרי לידה האם יתכן שיש קשר בין חיתוך החיץ שנעשה ובין הזיהום בבלוטה(אציין כי גם לאחר הלידה עברתי החלמה מאוד קשה שאף רופא שפגשתי לא ידע למקד את הסיבה למכאובי הרבים ואף ניסיתי לפנות לפיזיותרפיה לשיפור אך זה לא נתן מענה) במידה ואין קשר ובהתחשב בכך שלא קיימנו יחסי מין לאחר הלידה מה יכולה להיות הסיבה לזיהום כה חריף ולחזרה של התופעה תוך זמן כה קצר? האם אפשר לכרות את הבלוטה לחלוטין? האם זה יפתור את הבעיה? מהן ההשלכות של כריתת בלוטת הברטולין? מודה לך מראש על ההתייחסות

יכול להיות שלא פתחו מספיק ונסתם שוב יכולות להיות הרבה סיבות לחזרה שאיננה נדירה כלל אין השלכות לכריתת ברטולין אך לא מקובל לעשות זאת כדבר ראשון כי מדובר הניתוח גדול יחסית ועמוק פנימה עושים אים אין ברירה אם תרצי להבדק ולהתיעץ - 052-5134747 דבורה המזכירה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן