חצי שנה אחרי לידה - כאבים בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

06/07/2014 | 11:55 | מאת: שושי

שלום, יותר מחצי שנה אחרי לידה - עדיין כואבת מאוד בשעת קיום יחסי מין. בתחילה לא חשבתי שזו בעיה, אבל בשלב זה כבר מבינה שזו תופעה לא רגילה. השאלה אם אפשר לטפל עדיין אחרי כ"כ הרבה זמן?

שלום רב הבעייה מוכר תושכיחה לרוב מדובר על הצטלקות לא תקינה במקומות שונים מפתח הנרתיק או בתוך הנרתיק נדרש ניתוח פלסטי מקומי לשחרור ההדבקויות והבעיה יכולה בהחלט לחלוף לקביעת תור 052-5134747 למידע נוסף DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן