שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

22/06/2014 | 20:08 | מאת: בחורה

שלום, רציתי לדעת אם אוננות (גרוי הדגדגן ידנית,לא ע"י מכשיר) שנמשכה מספר שעות בכל יום במשך יומיים עלולה לגרום לנזק עצבי כלשהו (זמני או קבוע) לאיברי המין או לאיברי מערכת השתן? האם יכול להיגרם נזק פיזי לאברי המין או לאיברי מערכת השתן (יש לציין שאופן האוננות הוא הפעלת יותר ויותר לחץ והגברת המהירות על הדגדגן (כלומר אופן האוננות שלי הוא לא עדין) . הרגשתי רגישות ומעט כאב בדגדגן שעברו לאחר כמה ימים אך אני חוששת מנזק עמוק יותר שאולי התרחש..

ממש אין כל בעיה באוננות ושום נזק

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן