מיומה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

28/03/2014 | 21:17 | מאת: אלין

שלום, לפני 6 שנים עברתי ניתוח פלסטי של דפנות הנרתיק והיסטרוסקופיה לאלציה של רירית הרחם. לפני חודשיים נמצא אצלי שרירן ברחם- 26*42 מיקום- סב מוקזי נמוך. ושרירן נוסף- 18*21 מיקום- תוך דופני ימני היום השרירן בגודל- 36*50 ומימין זקיקי 18 מ"מ השאלה שלי האם להוציא את השרירן (מיומה) או לא כדי לי? תודה.

אם אתסמיני ואינך רוצה פריון ניראה לי שניתן גם מעקב אולם זאת שאלה ספציפית ותלוי בכיל תסמינים האם גדל לאחרונה וכו - לכן ממליץ לפנות ליעוץ פרטני ולא להסתמך על תשובה כוללנית פני לרופא הנשים שלך

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן