פוליפ בנרתיק- דחוף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

14/03/2014 | 12:47 | מאת: שירי

אני ארבעה חודשים לאחר לידת וואקום ומלקחיים ללא אפידורל את התפרים עשו לי בחדר ניתוח. לאחר הלידה היה לי דימום למשך חודשיים שהפסיק לשבוע ושוב חזר במהלך הארבעה חודשים היו רק שלושה שבועות (לא ברצף) שלא היה דימום. השבוע הסתיים לי המחזור ולאחר יומיים היה לי שוב דימום הייתי אצל הרופא נשים והוא אמר שיש לי פוליפ בנרתיק(הוא לא בדק לעומק מכוון שיש לו גבס והפנה אותי לרופא אחר) התור שלי שבוע הבא.יש לי כמה שאלות 1. האם נורמלי משך הזמן של הדימום 2.מהו פוליפ בנרתיק ואיך זה נוצר? 3.זה בסדר לחכות עד שבוע הבא? 4. איך מורידים אותו והאם זה כואב? תודב רבה

נורמלי כמובן שלא אבל זה לא נדיר ואכן צריך להסיר אם תרצי להגיע אלי ליעוץ לאחר בדיקה 0525134747 בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן