מעין כדור בפות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/03/2014 | 21:21 | מאת: טלי

ילדתי לפני שלושה חודשים , לאחרונה לאחר הרמת הילד הרגשתי כאילו משהו "קופץ" ובסוף סוג של נרגע ונופל , אח"כ נגעתי למטה בפות והרגשתי סוג של בליטה קצת אחרי הדגדגן ומטה , רופאת הנשים בדקה אותי והיא טוענת שזה צניחה של דופן הרחם וזה אפילו לא צניחה , הפיזיותרפיסטית טוענת שזה צניחה של המעי , מה עושים איך מגיעים בכל זאת לבדיקה ?אי מבוטחת קופ"ח והבנתי שהניתוח ממומן ע"י קופת חולים .

לא כל כך בטוח שחייבים ניתוח תגיעי לבדיקה מסודרת 0525134747 את יכולה לקבל יותר מידע באתר DRKRISSI.COM

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן