לביופלסטי שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

09/02/2014 | 17:31 | מאת: אלין

היי, אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח הזה, אך אני גם חושבת שצריך לעשות שאיבת שומן קטנה מהשפתיים החיצוניות.. שאלתי היא טווח המחירים של ניתוח מעין זה, רק טווח-שאדע אם אני יכולה לאפשר לעצמי לפנות ליעוץ אפילו. תודה!:)

שלום איני מבצע שאיבות שומן כולל לא באיזור זה ממליץ להתיעץ עם מי שמבצעים בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן