מפשעה בולטת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

02/02/2014 | 23:43 | מאת: מתעניינת

הי, אני בת 26, רווקה. שמתי לב שמהמפשעה שלי בולטת, כלומר המשולש אצלי שמנמן. זה מאוד מביך כאשר אני לובשת טייץ או בגד צמוד, נראה כאילו יש לי חבילה שם. האם זו בעיה מוכרת? האם יש לה פתרון כירורגי? (יש לציין שהשפתיים הפנימיות שלי גם הן גדולות ובולטת מעבר לשפתיים החיצוניות, אבל זו כבר בעיה אחרת:)) האם יש קשר בין שתי הבעיות? לבעיית השפתיים אני מבינה שיש ניתוח להקטנתן, ומה עם בעיית המפשעה, האם ישנה שאיבת שומן או משהו כזה? יש לציין- אני בחורה שנחשבת בעלת מבנה גוף קטן עם משקל תקין. תודה

יש אפשרות לשאיבת שומן מסוימת באיזור הזה אם זה מאד מפריע וכמובן להקטנת השפתיים עי ניתוח פלסטי שלהן

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן