לציטין פוספטיד ו"מיסו מאצ'ה"

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/11/2016 | 21:05 | מאת: מנשה

אני ניטל כפית לציטין מגורען 3 פעמים ביום עם הארוחה. האם תורם לבריאות הכללית? האם מיסו רצוי עם הפרןביוטיקה שלו, למרות המון מלח שבו?

08/12/2016 | 08:44 | מאת: טובה בר-שאן

מנשה שלום מיסו המיסו הוא מוצר העשוי או מערבוב סויה ומרכיבים אחרים כמו פשתן, שעורה ואורז, או מהתססת סויה עם מלח וסוג של פטריה בשם קוג'י. ואכן הוא עשיר בפרוביוטיקה ביחד עם נתרן, חלבון וסיבים, ויטמינים, מינרלים ופיטונוטריינטים. ידוע כעוזר במניעת סרטן השד ושבץ במיוחד בקרב נשים. בגלל הפרוביוטיקה הוא חשוב ביותר למרות המלח. לגבבי הלציטין אכן חשוב לתפקוד הכבד. בברכה ובהצלחה טובה בר-שאן קמצ'י

08/12/2016 | 08:44 | מאת: טובה בר-שאן

מנשה שלום מיסו המיסו הוא מוצר העשוי או מערבוב סויה ומרכיבים אחרים כמו פשתן, שעורה ואורז, או מהתססת סויה עם מלח וסוג של פטריה בשם קוג'י. ואכן הוא עשיר בפרוביוטיקה ביחד עם נתרן, חלבון וסיבים, ויטמינים, מינרלים ופיטונוטריינטים. ידוע כעוזר במניעת סרטן השד ושבץ במיוחד בקרב נשים. בגלל הפרוביוטיקה הוא חשוב ביותר למרות המלח. לגבבי הלציטין אכן חשוב לתפקוד הכבד. בברכה ובהצלחה טובה בר-שאן קמצ'י

מנהל פורום תזונה טבעית