פיטואסטרוגן למטופלת בתרופות הורמונליות לסרטן שד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/11/2016 | 20:04 | מאת: לי

שלום רב, אני מטופלת בתרופות הורמונליות לסרטן שד אשר מורידות את רמת האסטרוגן בגוף. רציתי לשאול על מזונות מן הצומח : סויה, מרוה ותלתן אדום . האם רצוי לא לאכול אותם? אני מקבלת תשובות סוטרות מכל מיני גורמים . אודה על תשובה בעבור כל אחד מהצמחים. תודה

12/11/2016 | 10:38 | מאת: טובה בר-שאן

י שלום את מטופלת בתרופות שמורידות אסטרוגן . הצמחים שאת מדברת עליהם יש בהם פיטואסטרוגנים. לכן את לא יכולה לקחת אותם .כי הם מבטלות למעשה את השפעת התרופה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית