שתי שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/11/2016 | 12:44 | מאת: לילי

שאלה אחת:גרגירי חומוס לאכול עם הקליפה השקופה או בלי? מה עדיף? שאלה שנייה:שקדים עדיף לאכול עם הקליפה או בלי? אני מקווה לשמוע תשובות החלטיות לכאן או לכאן כן או לא. תודה רבה לעונות :-)

03/11/2016 | 16:41 | מאת: טובה בר-שאן

לילי לשאלתך 1. אני ממליצה לאכל שקדים עם הקליפה .הסיבה שלשקדים תכונות בריאותיות גבוהות ביותר בעיקר בגלל תכולת האנטי אוקסידנטים (פועלים נגד רדיקלים חופשיים העלולים לפגוע ב-DNA של התא) המצויים דווקא בקליפה החומה. 2. לגבי החומוס . אין החלטה חד משמעית .מלבד השפעה על המרקם של האוכל . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

03/11/2016 | 22:53 | מאת: לילי

מנהל פורום תזונה טבעית