מגנזיום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/10/2016 | 18:20 | מאת: ברכה

שלום אני יותר מחצי שנה לוקחת מגנזיום ציטראט 200 מייג של סולגר לפני השינה האם כדאי להפסיק מחשש לעודף מגנזיום בגוף ?

02/11/2016 | 19:23 | מאת: אביטל זלצר

ברכה שלום ניתן לנטר בקלות כמות מגנזיום בבדיקת דם. אם אין בעיה ספציפית בגינה את צורכת מגנזיום, מומלץ להפסיק ולדאוג לקבלו מהמזון. מזונות עשירים במגנזיום:ירקות כהים, אגוזים, גרעינים, קטניות, מוצרי סויה, בעיקר קמח סויה וטופו, שקדים, אגוזי פקאן, ערמונים, אגוזי קשיו ואגוזי ברזיל, דגנים מלאים, סובין, נבט חיטה, דוחן, אורז חום, אבוקדו, מישמש מיובש. בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית