אקזמה באצבעות של הידיים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/10/2016 | 13:01 | מאת: א

אחרונה יש לי באצבעות של הידיים מאין כאב כזה שנובע כתוצאה מאקזמה, נראה לי שזה אקזמה. זה תופס אותי בפינה של הציפורן, יש מאין נפיחות כואבת בין הציפורן לבשר ואם נוגעים זה כואב. יש לי את זה רק בידיים ולא באצבעות שברגליים ושמתי לב שזה התחיל מאצבע אחת וזה עובר וחוזר ועובר וחוזר ויש לי את זה בכמה אצבעות. התזונה שלי 100 אחוז ראו, אוכלת רק ירקות ופירות, לא מערבבת שומנים וסוכר, כמעט לא נוגעת בכלל בשומן, אולי אבוקדו קטן פעם בשבועיים חוץ מזה רק ירקות ופירטות חיים. אוכלת הרבה דלעת חיה, ירוקים כל יום.... ככה שהתזונה שלי נקיה. מדוע אם ככה האקזמה הזאת בציםורניים? ומה עלי לעשות כדי שזה יפסק? האם זה בא מהקיבה? ואם כן אז מדוע אם התזוה שלי מאה אחוז ראו?

15/10/2016 | 10:22 | מאת: אביטל זלצר

א שלום מה שאת מתארת יכול לנבוע מכמה סיבות. כמובן שקשה לדייק את התשובה מבלי לראות את התופעה. ממליצה לך לבדוק חסרים תזונתיים לפני שאת פונה לרפואה קונבנציונאלית. אם את באיזור ירושלים, אשמח לסייע ואם באיזור המרכז אשמח להמליץ על מטפלת. בברכת חג שמח אביטל

15/10/2016 | 18:24 | מאת: תגובה

האם חסרים תזונתיים יכולים לגרום לתופעה? אפשר לשאול באילו חוסרים תזונתיים מדובר? מה חסר שיכול לגרום לתופעה הזאת? ברזל? בי 12? או אחרים? תודה.

מנהל פורום תזונה טבעית