צריכת סידן ממזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/09/2016 | 14:01 | מאת: אביבה

שלום רב, אובחנתי בבדיקת צפיפות עצם שיש לי אוסטופניה, אני לא מעוניינת לקחת תרופה או תוסף מזון,ומעדיפה לקבל סידן ממזון, מה דעתך על התפריט הנ"ל האם זה מספיק? אני אוכלת על בסיס יום יומי, 3-4 פרוסות גבינה צהובה+יוגורט אחד טוחנת 2-3 כפות שומשום מלא וכמה כפות גבינת ריקוטה עיזים 5%

04/09/2016 | 19:36 | מאת: טובה בר-שאן

אביבה שלום התזונה שלך דווקא מעודדת אוסטאופורוזיס. כיוון שמבוססת על דברי חלב. המלצתי החמה ללכת לתזונאית שתבנה איתך תוכנית טיפולית המתאימה לך. את יכולה להתקשר 0546829699 בברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית