אבקת קקאו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/08/2016 | 01:34 | מאת: לינדה

שלום, שותה משקה מאבקת קקאו טבעי אורגני ,אני לוקחת כפית לכוס, אני יודעת שאבקת קקאו מכילה חומרים בריאים, השאלה עד כמה הכמות של כפית אחת משמעותית כדי לקבל את יתרונות הקקאו? תודה לינדה

16/08/2016 | 10:01 | מאת: אביטל זלצר

לינדה שלום. קקאו הוא אכן אחד מהמזונות הבריאים כשהוא נצרך בכמות סבירה ומהווה תחליף נפלא לקפה או לשתייה המכילה נוטריינטים פחות בריאים.למרות שבכפית קקאו תכולת הויטמינים והמינרלים זניחה, הוא עדיין מומלץ ביותר. מצרפת לך טבלה של ערכים תזונתיים ל-100 גרם- עשי את החישוב- כפית קקאו מכילה כ-5 גרם. http://www.foodsdictionary.co.il/Products/1/%D7%90%D7%91%D7%A7%D7%AA%20%D7%A7%D7%A7%D7%90%D7%95 בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית