חוסר רעב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/08/2016 | 20:18 | מאת: אור בן משה

שלום לפני כחודש וקצת בערך אני התחלתי להרגיש כאבי ראש מאחור וקצת חששתי אחרי הבירורים באינטרנט אני עוד יותר נלחצתי והגעתי לרמה שאני יושב בבית ורועד מפחד ביותר הראשון שזה קרה לי שרעדתי תחושת הרעב שלי נפסקה עד עכשיו ומאז שזה קרה לי תמיד אני בסוג של סטרס ולחץ נפשי על המחשבה הזאת על חוסר תחושת הרעב והמחשבות האלה לא עוזבות אותי עד עכשיו אני רציתי להתייעץ אולי זה נובע ממשהו אחר ? שלא קשור ללחצים שלי ? ויש לציין שאני לא ירדתי במשקל ולא סבלתי מסימפטומים אחרים אשמח לתשובה כי אני פשוט בלחץ נוראי ואני רוצה תשובה ממשהו מוסמך שיתן דעה כדי שאני ידע מה לעשות לפחות שהמחשבות שלי והלחץ ירדו מימני תודה מראש .

14/08/2016 | 17:32 | מאת: טובה בר-שאן

אור בן משה שלום התחושה שלי שהכל נובע מלחץ וחרדה .המלצתי שתעשה טיפול הרגע כמו רפלקסולוגיה ושיאצו להרפייה . בברכה ובהצלחה טובה בר-שאן כדי לשלול . פשוט תלך ותעשה בדיקות.

מנהל פורום תזונה טבעית