חומץ תפוחים כליה אחת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/08/2016 | 05:16 | מאת: חיים

שלום אני בן 35 עם עודף משקל של כ 25 ק"ג, יש לי גם רק כליה אחת משום שהשניה נכרתה בגיל 3 יום. בבדיקות דם מצאו חומצת שתן 7.3 והרופא לא מתייחס כל כך לממצא הזה ואומר שזה כלום. האם מותר לי לשתות חומץ תפוחים כדי להוריד במשקל בהתחשב בנסיבות מעלה? וכן איך אני יכול לשפר את חומצת השתן שלי? תודה

03/08/2016 | 08:27 | מאת: אביטל זלצר

חיים שלום רמת חומצת השתן שלך היא אכן בגבול עליון וטיפה מעבר.בהתחשב בעובדה שאתה כם כיליה אחת ובהשמנת יתר. יש דרכים רבות לסייע למצב, לרבות צריכה של חומץ תפוחים או מיץ לימון.כמו כן, רצוי לצרוך כמה שפחות חלבון מהחי (מוצרי בשר בעיקר)מאחר והפירוק שלהם בקיבה מעלה את רמת החומצה בגוף. מצרפת לך לינק לכתבה בה תוכל למצוא את כל הפתרונות הטבעיים.ממליצה לך לסגל תזונה המתאימה למצבך, היא תטיב עימך מאוד. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית