נטילת אומגה 3 יחד עם כדור קארטיה.

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/07/2016 | 11:03 | מאת: ריקי יפה

שלום רב, אני בת 72, ונוטלת כדור קארטיה 100 ליום, לדילול הדם. האם מותר לי להשתמש גם בתוסף אומגה 3, 600 מ"ג? שהרי גם הוא מדלל דם? אם כן, בכמה מ"ג ליום מותר לי להשתמש ? בתודה, ריקי יפה.

30/07/2016 | 17:13 | מאת: אביטל זלצר

ריקי יפה שלום, אני מציעה לך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. אין לי תמונה מלאה של בדיקות הדם שלך, וגם לא ציינת סיבה מדוע את נוטלת מדללי דם כך שזה לא יהיה אחראי לענות כך סתם. יש אנשים שיכולים ליטול ביחד ויש אנשים בסיכון שלא מומלץ. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית