מזונות עם אינדקס גליקמי נמוך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/07/2016 | 14:54 | מאת: אייל

שלום רב! הורדתי את כל הסוכרים לא נשאר הרבה לאכול תכלס...אשמח לקבל 3 - 4 סוגי אוכל שאפשר לשבוע ממנו חוץ מעלים ירוקים, האם קרקרים של כוסמין הם טובים ? הבנתי שפירכיות קוסמת זה ממש פחמימות פריקות, אשמח לדוגמאות של משהו שאפשר גם לאכול/להכין לבד ולשבוע ממנו שהוא מפחמימות מורכבות. בברכה

04/07/2016 | 16:25 | מאת: טובה בר-שאן

אייל שלום כל הקטניות מצויינות :אפונה, חומוס, פול ,עדשים ,חלבה שעועית, דגים , כוסמת, קינואה, ביצים וכ"ו בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

05/07/2016 | 00:21 | מאת: אייל

תודה, שאלתי גם לגבי קרקרים של כוסמין ולא ענית... האם הם טובים ?

מנהל פורום תזונה טבעית