עזרה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/06/2016 | 03:52 | מאת: זהר

שלום, איני יודעת אם זה מתאים לפורום זה, מתנצלת אם לא. אני בת 18, ידועה בחילוף חומרים מהיר-דבר שמקשה עליי מאוד לעלות במשקל. לרדת במשקל זה מאוד קל בשבילי, אך אני מאוד רוצה להשמין. גובהי הוא1.68 ואני שוקלת 45.5 (ההרזיה בגלל בעיות בראותיות וקצת לחץ). כל חיי היו הבדלים משמעותיים בין המשקל שלי לגובהי אך שקלתי לפני כשנה 50 . אך אני אשמין? תוספי מזון ניסיתי, אני עובדת עצות. אפשר עזרה? תודה רבה

04/07/2016 | 16:10 | מאת: טובה בר-שאן

זהר שלום יש מקום לבדוק ממה ההרזיה נובעת האם בעיות של בלוטת תריס ? לכן יש מקום לגשת לנטורופטית ותאבחן ותבנה לך תוכנית תזונתית לעליה במשקל. בכל מקרה יש לאכל מזונות בריאים יגרמו לעליה במשקל בריאה כמו אבוקדו ,אגוזים , דגים וכ"ןו. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית