מגנזיום להתכווצויות שרירים בלילה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/07/2016 | 21:17 | מאת: מנשה

סובל מהתכווצויות ברגלים בלילה. אוכל בננה ביום תמיד. בשבועות האחרונים מוסיף גלולת מגנזיום ביום. התכווצויות נמשכות. יש עצה?

03/07/2016 | 21:49 | מאת: T

אני רואה שהיא עונה פה פעם ביובל... אז אספר לך מהנסיון שלי אתה יכול להוסיף סידן, וגם להגדיל את המינון של המגנזיום עד לקבלת הטבה, רצוי מגנזיום ציטראט לספיגה טובה או מגנזיום שאלט. רק בריאות

04/07/2016 | 16:32 | מאת: טובה בר-שאן

מנשה שלום מגנזיום הוא מנרל שאובד מהר מהגוף במיוחד אם עושים הרבה ספורט . לא רשמת האם אתה פעיל או לא . יתכן והכמות של מגנזיום אינה מספיקה. בנוסף הייתי גם בודקת B12 שיכול להשפיע על מע' העצבים . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית