חלבון בהריון לטבעונית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/07/2016 | 16:21 | מאת: Hofit

שלום, בחישוב מהיר על פי כל המחשבונים אוןליין מצופה ממני כרגע (שבוע 15) לאכול 90 גרם חלבון ביום, הכמות נראית לי אסטרונומית כיוון שאפילו אם הייתי אוכלת בשר הייתי צריכה לאכול שלוש מנות בשר וזה נשמע המון. האם זה הגיוני בכלל? בנוסף כדי להגדיל את כמות החלבון בדיאטה שלי אני חושבת להוסיף אבקת חלבון על בסיס המפ (גרעיני קנאביס) כמעט בכל המקומות ממליצים על זה להריון, האם אכן בטוח לשתיה בהריון? תודה

04/07/2016 | 16:28 | מאת: טובה בר-שאן

חופית שלום למה את צריכה אבקות חלבון ? צרופי מזון נכונים יתנו לך את החלבון שאת צריכה. דגנים + קטניות כמו למשל מגדרה . אגוזים וזרעים + קטניות למשל חומוס וטחינה יתנו לך את כמות החלבון המלא שחשוב. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית