שמן זית לעומת זיתים-ערכים תזונתיים השוואה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/06/2016 | 09:13 | מאת: שני

על מנת לשמור על תזונה בריאה ומאוזנת אני משתדלת שבכל ארוחה יהיו כל 3 אבות המזון. חלבון פחמימה ושומן. רציתי לדעת האם זיתים כבושים מקופסת שימורים יכולים להוות תחליף לכפית שמן זית? אם כן, אז כמה? האם מדובר בשומן בריא וטוב כמו זה של שמן הזית או שהזיתים עוברים תהליך שהורס את כל הערכים התזונתיים? תודה רבה,

27/06/2016 | 16:53 | מאת: טובה בר-שאן

שני שלום בזייתים כבושים ריכוז המלח הוא מאוד גבוה ויחסית אילב כמות השמן קטנה יותר בנוסף בשימור הקופסאות עברו חימום שזה יכול לפגוע בערך השמן . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית