קמח לבן מולבן מחיטה העוברת הלבנה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/05/2016 | 17:21 | מאת: לילך

שלום רב, חזרתי מארה"ב שם רוב הקמח מולבן כלומר החיטה עוברת תהליך כימי של הלבנה באמצעות כלורין. ברצוני לדעת האם גם הקמח שבארץ מיוצר מחיטה העוברת תהליך כזה.תודה רבה.

13/05/2016 | 08:57 | מאת: אביטל זלצר

לילך שלום לצערי הרב, גם הקמח בישראל עובר תהליך הלבנה כדי להופכו לאטרקטיבי יותר ללקוחות. עברי לקמח מלא, הוא לא מולבן. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית