שמן אתרי רוזמרין לשיער

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/04/2016 | 20:40 | מאת: אסף

היי!! השיער שלי די יבש ולא מצריך חפיפה בתדירות גבוהה כמו כן הוא עם קצת קשקשים. אחרי החפיפה ושטיפת שיער אני שם שמן אתרי רוזמרין על שיער רטוב ולא חופף אחרי זה שוב. האם זה בעייתי לשים שמן מסוג כזה ישירות מבלי דילול? לא מרגיש צריבה או משו כזה.. זה טוב גם להוספת לחות לשיער וכנגד קשקשים? אגב, שהייה בשמש אחרי מריחה של השמן היא לא בעייתית?

01/05/2016 | 23:28 | מאת: אביטל זלצר

אסף שלום לא מומלץ למרוח שמן רוזמרין ישירות על הקרקפת, יש למהול אותו בשמן שקדים או בשמן קוקוס או לדלל בחומר נשא אחר. בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית