תזונה בררנית, האם מספקת?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/03/2016 | 09:04 | מאת: עדן

שלום, אני בת 30, בריאה בד"כ. אוכלת בצורה מאוד בררנית (נרתעת ממרקמים וריחות, מאז ומעולם..) ורציתי לברר האם יש לי צורך להוסיף משהו לתפריט או שסה"כ התזונה שלי מספקת: מלפפונים, עגבניות, פטריות, חסה, קולורבי, ברוקולי, כרובית, חצילים, קישואים, שעועית ירוקה וצהובה (לעיתים רחוקות) שמן זית, אבוקדו שעועית לבנה (~פעם בשבוע) סלמון, טונה משומרת פילה בקר (1-2 בחודש) נוטלת ויטמינים: D , ברזל עם חומצה פולית ו- B12 (פעמיים בשבוע). תודה רבה, עדן

21/03/2016 | 19:16 | מאת: אביטל זלצר

עדן שלום גיוון המזון הינו חלק חשוב מאוד לבריאות האדם. מה לגבי פירות? מה לגבי קטניות ודגנים? מה לגבי גרעינים, זרעים ואגוזים? מה לגבי פחמימות? כמה פעמים בשבוע את צורכת סלומון/טונה? בברכה, אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית