היי, שאלה אם אפשר אני ממש חסרת אונים. יש לי נפיחות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/03/2016 | 21:50 | מאת: דנה

היי, שאלה אם אפשר אני ממש חסרת אונים. יש לי נפיחות בבטן כמה בערך שבועיים בצד ימין, כשאני נוגעת ממש מרגיש קשה כמו הריון בחודש מתקדם. אין כאבים. עשיתי אולטראסאונד בטן ויצא תקין. אני כבר חודש וחצי נמנעת מפחמימות ואוכלת בעיקר חלבונים. יש קשר בין הדברים? מה אוכל לעשות שתרד הנפיחות? יש עוד בדיקה שאני צריכה לבצע? בת 35 עם 3 ילדים בניתוח קיסרי

05/03/2016 | 06:43 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום חשוב שתשללי תהליך דלקתי. יש מקום ללכת לגסטרואנטרולוג. ולרופאת נשים לשלול מדהו גניטלי. לא התייחסת מתי הנפיחות מגיעה ? האם אחרי אוכל ? האם אחרי מוצרים מסויימים כמו דברי חלב ? בברכה והצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית