תוסף מגנזיום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/02/2016 | 15:21 | מאת: ליטל

שלום ברצוני לשואל עם הרמת מגנזיום בדם באמצע זאת אומרת תקין זאת אומר שאייני יכולה ליטול תוסף מגנזיום מחשש להרעלה!? סובלת מהתכווציות רבות וקפיצות שריר נימול ברקע מחלה שאלה נוספת...האם קיים תחליף לבנזדואפינים!? שלקחתי תוסף e ומגנזיום ההרגשה הייתה טובה שחוזרת לעצמי האם זה גם יכול להיות קשור ליובש כללי עור וכו מה פעולת הויטמין e !? בנסוף רמה נמוכה מעט של d האם יש המלצה של תוסף של חברה כזאת או אחרת יש הרבה בשוק ואיינני יודעת מה באמת טוב סלוגאר או הרגיל של הקופה אשמח לתשובה תודה בברכה

22/02/2016 | 18:31 | מאת: טובה בר-שאן

ליטל שלום מגנזיום הוא מנרל תוך תאי לכן רמתו בדם לא יכולה להצביע כל כך על רמתו בתוך תאי הגוף. הסיכוי להרעלת מגנזיום הוא נמוך כי מגנזיום הולך לאיבוד במהר מאוד. יש תחליף לווליום וזה גאבה אכן ויטמין E חשוב גם לעור. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית