תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/02/2016 | 22:07 | מאת: יפית

שלום. אני בת 24 ומאז ומתמיד זוכרת מערכת יחסים בעייתית עם אוכל מלווה בעליות וירידות במשקל כתוצאה מכך. לאורך כל השנים הייתי רזה גובה 1.77 ומשקל שנע בין 53-57, אך אני חשה שהמערכת היחסים הבעייתית שלי עם אוכל מביאה אותי לתזונה לא בריאה ובעייתית. האם זה באמת ניתן לטיפול? ממה זה יכול להיות?

10/02/2016 | 00:28 | מאת: אביטל זלצר

יפית שלום זה בהחלט ניתן לטיפול. יש לבדוק היטב (ממליצה לך מאוד לעשות זאת עם מטפלת מתחום הנטורופתיה), את מערכת היחסים שלך עם האוכל ולהבין את מהותה ומשם לתקן ולסגל אורח חיים בריא שמתחיל בחשיבה בריאה. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית