עליית סוכר במהלך צום מבוסס על שתיית מים בלבד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/02/2016 | 19:19 | מאת: יוחאי

שלום שמי יוחאי התחלתי סדנת ניקוי רעלים עם מעקב של נטרופט. את הסדנה התחלתי עם מעבר לתזונה של ירקות טרים או מאודים במשך 12 יום, ולאחר מכן עברתי לצום. במהלך כל יום צום, אני שותה כשני ליטר מים. היום אני ביום החמישי לצום במשך היומיים האחרונים, מדידת הסוכר שלי מראה עליה ביחס לימים הקודמים. ביום השלישי לצום מדידת הסוכר עמדה על 66 ביום הרביעי על 83 והיום המדידה מראה 95 האם עלי להיות מודאג? או שזאת תופעה מוכרת. בתודה מראש יוחאי

06/02/2016 | 06:40 | מאת: טובה בר-שאן

יוחאי שלום מצב זה הוא נורמלי בהחלט כתוצאה מכך שאתה צם הגוף "מודיע" לכבד לפרק את הגליקוגן לגלוקוז ולהעלותו בדם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית