2 שאלות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
היי, רציתי לדעת האם בלחם, בורגול, בטטה, אורז מלא יש עמילן, ואשמח לדעת באילו עוד מזונות יש עמילן. והאם בלחם כוסמין/ שיפון גם יש עמילן? שאלה שניה, מהי הדרך הכי בריאה לצרוך ג'ינג'ר? מה המינון? האם אפשר לצרוך כל יום? בנוסף, הבנתי שיש מרכיב אנטי סרטני- shogaol 6, שמשתחרר ממנו רק כאשר הוא מבושל, האם זה נכון?
לקריאה נוספת והעמקה
שמרית שלום בכל המזונות שמנית יש עמילן בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן